Witamy na naszym forum!
|
09-02-2012, 06:28 PM
|
|||
|
|||
![]()
Witam
![]() Z tej strony Monika - jestem administratorem tego forum. To do mnie możecie zgłaszać wszelkie sugestie, prośby i wszelkie inne sprawy związane z funkcjonowaniem forum. W imieniu całego zespołu Konektii życzę Wam wszystkim, abyście byli zadowoleni z funkcjonowania zarówno forum jak i całego portalu. Chcielibyśmy stworzyć miejsce, w którym wszyscy będą się czuli bezpiecznie i miło...jak w domu ![]() Z kolei prywatnie jestem siostrą niepełnosprawnego brata. Michał - tak nazywa się mój brat, ma 23 lata i ma autyzm. Nieobce są mi wszelkie problemy, które dotykają rodziny borykające się z niepełnosprawnością. Dlatego tym bardziej wiem jak bardzo ważne jest wsparcie i ciepłe słowa innych ludzi. Dodatkowo ukończyłam Wydział Nauk o Wychowaniu Uniwersytetu Łódzkiego - Kierunek Pedagogika. Moja praca magisterska również związana była z tematem autyzmu a dokładnie poruszała temat wsparcia dla rodzin borykających się z problemem autyzmu. Wyniki badań tylko potwierdziły moje doświadczenia w tym temacie - wsparcie jest znikome i należy liczyć przede wszystkim na samego siebie. Dlatego jeśli znajdą się na Konektii osoby, które borykają się z podobnymi problemami - chętnie pomogę informacją w miarę możliwości. Na koniec życzę sobie i wszystkim Użytkownikom Konektii żeby nam się dobrze tutaj dyskutowało na wszelkie możliwe tematy ![]() |
|||
10-02-2012, 12:31 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-02-2012 12:32 PM przez GOSIA.)
|
|||
|
|||
RE: Witamy na naszym forum!
Witajcie.Na wstępie musze pochwalić was za ten portal jest mi ogromnie miło zaglądać tu i umieszczać informacje.
Prywatnie jestem wolontariuszka w ośrodku śds. Pomimo że sama jestem niepełnosprawna pomagam innym którzy tej pomocy potrzebuja bardziej niz ja.W zeszłym roku jako wolontariuszka brałam udział w VI Ogólnopolskie Forum Inicjatyw Pozarządowych.Niepodaję sie chociaż przeciwnosci losu i barier.Pozdrawiam |
|||
12-02-2012, 10:18 PM
|
|||
|
|||
Witam. Mam na imie Czarek. Pozdrowionka .
|
|||
17-02-2012, 05:09 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-02-2012 05:16 PM przez numberfive.)
|
|||
|
|||
Witajcie serdecznie. Jestem Michał, jestem studentem politologii
![]() ![]() |
|||
17-02-2012, 06:18 PM
|
|||
|
|||
Witam wszystkich, mam na imię Agnieszka i działam jako wolontariuszka do pomocy przy dzieciach niepełnosprawnych w domu dziecka. Mam nadzieję że z tego forum dowiem się wielu ciekawych rzeczy
![]() |
|||
18-02-2012, 04:51 PM
|
|||
|
|||
Witam, jestem osobą niepełnosprawną ruchowo, mam nadzieję że z tego forum wyniosę informacje które pomogą mi w codziennym życiu jak i sam może w czymś pomogę innym
![]() |
|||
19-02-2012, 01:35 PM
|
|||
|
|||
witam wszystkich serdecznie, ja zawodowo pracuję z osobami niepelnosprawnymi w charakterze pielęgniarza, mam nadzieję że będę w stanie tutaj komuś pomóc a przy okazji samemu dowiem się ciekawych rzeczy.
|
|||
20-02-2012, 08:01 PM
|
|||
|
|||
Witam wszystkich serdecznie, na to forum sprowadza mnie moja siostra, która jest osobą niepełnosprawną. Mam nadzieję że będziemy się tutaj wspierać nawzajem, pozdrawiam!
|
|||
06-03-2012, 08:02 PM
|
|||
|
|||
Cześć, ja jestem Kasia, a na forum sprowadził mnie fakt, że... Mam 6letnią córeczkę z zespołem Downa. Mam nadzieję, że znajdę tu ciekawych ludzi, ale i pomoc, wsparcie i porady.
wszystko się może zdarzyć..... Logo. Moje pozycjonowanie.
|
|||
25-10-2012, 06:33 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-10-2012 06:33 PM przez niepl.)
|
|||
|
|||
Witam Was wszystkich i zapraszam do dalszego uczestnictwa w życiu forum.
______________________________________________ Zapraszam do odwiedzenia profesjonalnej firmy, które świadczy usługi takie jak fotografia ślubna czy inne związane z tą branżą. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości