Blog o hospicjum
|
17-02-2012, 05:13 PM
|
|||
|
|||
![]()
Wczoraj odbyło się uhonorowanie blogów roku. Jedno z wyróźnień przypadło blogowi http://zorkownia.blogspot.com/ . Autorka bloga jest wolontariuszką w hospicjum. Opisuje historie prawdziwych ludzi. Jej sposób postrzegania świata jest jedyny w swoim rodzaju. Sama o swoim miejscu w sieci mówi, że jest dla niej "hospicyjną myśloodsiewnią".
|
|||
18-02-2012, 05:17 PM
|
|||
|
|||
RE: Blog o hospicjum
Blog bardzo fajny, póki co przejrzałem na szybko kilka wpisów ale wyglądają rewelacyjnie, wieczorem będę mieć więcej czasu to chętnie poczytam więcej. Dzięki za linka!
|
|||
20-02-2012, 08:08 PM
|
|||
|
|||
A ja czytam tego bloga już od około roku i faktycznie jest bardzo fajnie pisany i przede wszystkim autentycznie, no i przede wszystkim ukazuje ludziom jak ważną rzeczą jest wolontariat.
|
|||
21-02-2012, 05:40 PM
|
|||
|
|||
Jestem regularną czytelniczką tego bloga w związku z tym że sama pracuję jako wolontariusz, co prawda nie w hospicjum ale też z osobami chorymi, to ten temat jest mi szczególnie bliski.
|
|||
23-02-2012, 06:58 PM
|
|||
|
|||
To nie pierwszy raz, gdzie blogi opisujące walkę z chorobą wygrywają.
Pozdrawiam, Arek |
|||
27-02-2012, 07:04 PM
|
|||
|
|||
RE: Blog o hospicjum | |||
27-02-2012, 07:50 PM
|
|||
|
|||
Według mnie takie blogi są popularne ponieważ pokazują jak wiele przeciwności można w zyciu pokonać i ukazują nam zwykłym ludziom że często nasze problemy są niczym wobec prawdziwych życiowych przeszkód.
|
|||
02-02-2013, 02:58 AM
|
|||
|
|||
W mojej opinii również jestem zadowolony. Całkiem ładnie to wygląda
![]() _________________________________________________ Zajrzyj i zakup szybkowar |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości